معرفی صفحه کوارتز
ماده اصلی تشکیل دهنده در صفحات سنگ کوارتز سیلیسیم دی اکسید میباشد.این سنگ همانند کورین به دلیل عدم وجود خلل و فرج در این محصول امکان رشد میکروب ها و هم چنین باکتری ها در مکان های مرطوب وجود ندارد. به همین دلیل به صفحات آنتی باکتریال نیز معروف هستند.
صفحات کوارتز امروزه درکنار سنگ های کورین قرار گرفته است و برای دکور های داخلی آشپزخانه و منازل و هتل ها و بیمارستان ها و هم چنین مراکز تجاری و تفریحی و غیره مورد استفاده قرارگرفته است.
زمانی که از صفحه کابینت کوارتز استفاده میکنیم نمیتوان گفت که صفحه بکار برده شده، سنگ طبیعی است زیرا از ۹۳ درصد سیلیس و ۷ درصد پلیمر، رزین، رنگدانه و مواد دیگر تشکیل شده است . پس ما از یک سنگ مصنوعی که ۹۳ درصد آن مواد طبیعی سیلیس و ۷ درصد آن مواد مصنوعی تشکیل داده است استفاده می کنیم .
صفحه کابینت کوارتز
ویژگی صفحات کوارتز
– تحمل بالایی که سنگ کوارتز در مقابل وزن های بسیار بالا دارد در خیلی از پروژه ها حائز اهمیت است.
– سنگ مصنوعی کوارتز کاملا ضد آب است.
– مقاوم بودن سنگ کوارتز در برابر آتش سوزی احتمالی یکی دیگر از مزیت های سنگ های مصنوعی کوارتز است.
– طول عمر بالایی که کوارتز نسبت به سنگهای کورین دارد باعث شده است که بدون نیاز به پولیش کردن مجدد قابل استفاده باشد .
– از سنگ های کوارتز در سرویسهای بهداشتی ،میزهای آزمایشگاهها،روشویی های هتل ،کابینت های آشپزخانه به عنوان رویه و دیوار حمام و اماکنی که رطوبت وجود دارد میتوان استفاده کرد .
– کوارتز به نسبت کورین استحکام بالایی دارد ولی برش و ترمیم آن به سختی انجام میشود.
سایز اسلب های کوارتز تقریبآ دو برابر اسلب های کورین است و از این مزیت میتوان در ساخت صفحات عریض(جزیره) در اشپزخانه ها و در مکان های مختلف استفاده کرد.
– مقاوم بودن کوارتز در برابر ترک خوردگی و شکستن آن بر اثر آسیب دیدگی.
معایب سنگ کوارتز
– مشهود بودن درزها در محل های اتصال که در سنگ های کوارتز دیده میشود.
– عدم خم پذیری و قوس پذیری در بسیاری از پروژه ها.
– عدم استفاده در فضای باز (به دلیل داشتن مقاومت کم در برابر نور خورشید و اشعه فرابنفش)
– در دمای بالای 150 درجه ی سانتی گراد نیز ذوب میشود و به همین دلیل ممکن است ظرف داغی که مستقیمأ از روی شعله برداشته ایم را روی صفحه قراردهیم باعث آسیب آن شود.